Webdesign

Webdesign is het ontwerpen van een internetpagina waarbij het vooral gaat om het uiterlijk. Het internet bevat miljoenen websites en daarom is het belangrijk dat uw site net die extra's bevat die mensen aanspreekt om uw site te bezoeken. Een goed design met een duidelijke navigatie maakt dat bezoekers plezierig rondkijken op uw site. Bekijk onze portfolio.
Wij ontwerpen de meeste sites voor het Joomla platform met het programma Artisteer.

Hosting
Hosting is het huren van webruimte om uw website op te plaatsen. Via een internetadres kan de bezoeker dan uw site bekijken op het beeldscherm. 123-webdesign werkt voor de hosting en domeinregistratie veel samen met een 1Eurohosting.

Domeinnaam
Een domeinnaam is de naam die u intypt om op een website te komen. Bijvoorbeeld: www.mijnbedrijf.nl. Een domein is gekoppeld aan de host waar uw website staat. De DNS (Domain Name Service) server zorgt voor de vertaling van de 'internetadressen met woorden' naar de numerieke IP-adressen zoals ze feitelijk bestaan op het internet. Een domeinnaam heeft een IP-adres dat bestaat uit vier groepjes van hooguit 3 cijfers gescheiden door punten. (Bijvoorbeeld: 212.187.24.31). U begrijpt dat dit voor een bezoeker niet makkelijk is te onthouden, daarom wordt er dus gebruik gemaakt van een domeinnaam. De domeinnaam geeft gelijk een wat professionelere uitstraling.

Onderhoud
Elke website heeft onderhoud nodig. Bij een website gemaakt in Joomla is het onderhoud eenvoudig zelf te doen. 123-webdesign kan het onderhoud voor uw website ook verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden.

Meer weten? Neem dan contact op met 123-webdesign